Køb Roll-up-banner billigt her – Roll-ups

Roll-up-banner er en smart og synlig måde at få markedsført ens budskaber på og et banner system der kan bruges til ethvert formål. Roll-ups kendetegnes ved den store fleksibilitet da Roll-up banneret ikke fylder meget under transport og særdeles let at opstille og klar til brug.

 

Køb Roll-up-banner her med tryk til billig pris – Vi leverer Roll-ups med banner tryk på ganske få dage. Du har mulighed for selv at fremsende en trykklar fil eller få os til at lave design opsætningen.  Vi har gjort det nemt selv at lave filer ved at oprettet design-guides til de forskellige Roll-ups. Når du følger guiden får du det bedste resultat og dermed synlig markedsføring på messen eller ved andre events.

 

Ønsker du et Roll-up banner med tryk – Bestiller du blot dette på www.globifix.com – Her vælger du med tryk og gennemfører bestillingen. Herefter fremsender du filen eller kontakter os for opsætning. Vi går hurtigst muligt i gang med trykning af banneret og leverer den færdige Roll-up med monteret banner direkte til døren.

Stort udvalg af smart Roll-up-banner og Roll-ups