Køb bæreposer her – Billig pris & Små mængder

Køb bæreposer af papir og plast her til gode priser. På globifix.com finder du et stort udvalg af papirsposer og plastposer til ethvert formål – Alle bæreposer er af en god kvalitet og fremstillet med holdbarhed til normal brug. Vi tilbyder bæreposer i små mængder til billige priser, så du derved ikke behøver at aftage store mængde og binde din likviditet i poser. Desuden er vi lagerførende med alle bæreposer og kan leverer fra dag til dag, når du har brug for flere bæreposer.

 

Køb plastposer i alle regnbuens farver – Hurtig levering!

I shoppen online har vi oprettet alle vores plastikposer, så du nemt kan se og handle poser på tidspunkter i døgnet der passer dig. Vi har opdelt poserne i forskellige kategorier ud fra plastikposernes kendetegn. Så leder du efter klare / transparente plastikposer finder du vores udvalg i kategorien ”Klar”. Under ensfarvet finder du plastposer i sort, hvid, azur-blå, æble-grøn, orange, fuchsia, rosa og lilla – her kan du klik dig ind på den ønskede farve og se forskellige varianter og størrelser på eksempelvis plastpose sort. Et lille tip når du handler plastposer på globifix.com, her kan du nemlig se hvilken tykkelse (micron) poserne er lavet i og derved bestille plastposer til dit formål. En tykkelse på 40 micron er god og holdbar pose, der kan bruges til det meste – det er som regel også den tykkelse der bruges ved plastposer i daglig brugsen og lignende steder.

 

Salg af papirsposer i små mængder til billig pris!

Mangler du papirsposer i flotte farver, god kvalitet, billig pris, små mængder med hurtig levering – så finder du det på globifix.com – Vi har nemlig salg af papirsposer hvor alle kan ses online, hvor du også let kan bestille. Har du eksempelvis salg af natur produkter, er det oplagt at bruge papirsposer i natur farve eller limegrøn som oliven grøn. Vi har også hvide og sorte papirsposer som er farver der går til næsten alle produkter og derfor er udvalgt stort blandt disse papirsposer. Leder du efter en eksklusiv bærepose, kan vi anbefale at du kigger under farverne hvid, sort og grå – for her har vi papirsposer i lækkert design med oval bund og bære hank. Disse eksklusive papirsposer fås også som gaveposer i samme design, så du derved kan skabe en ensrettet indpakning.

 

Så står du og mangler bæreposer, så kan du med fordel se mere på www.globifix.com og købe plastposer og papirsposer med hurtig levering.